Birgith Spangenberg

Zoneterapeut, Terapeutisk Massør & Øreakupunktør

Jeg er uddannet zoneterapeut og er godkendt som registreret alternativ behandler (RAB-godkendt). Derfor kan du få tilskud til zoneterapibehandling fra Sygesikring Danmark eller andre privattegnet sundhedsforsikring.
Jeg har efterfølgende optimeret min uddannelse med babyzoneterapi, øreakupunktur, terapeutisk massage, samt akupunktur indenfor stress/psyke og som smertelindrende behandling.

Der er mange grunde til at bestille en zoneterapi-behandling. Det kan være på grund af udfordringer eller som forebyggende helse og velvære – Hos mig er der plads til alle.
Det er vigtigt for mig, at mine behandlinger tager udgangspunkt i dig og din krop, så de passer til dig og den situation, du befinder dig i.

Jeg arbejder holistisk og mine behandlinger bygger på et helhedssyn på dig – Behandlingerne tager afsæt i vestlig og traditionel kinesisk medicin (TKM). For at opnå det bedste resultat for dig, kombinere jeg min zoneterapi med øreakupunktur og jeg rådgiver omkring livsstil, kost, vitaminer og mineraler.

Jeg udfører også behandlinger imod stress- og stressrelaterede lidelser som f.eks. angst, uro og depression. Behandlingerne foregår som selvstændige kombibehandlinger mellem zoneterapi og øre- og kropsakupunktur, eller som kombibehandlinger med zoneterapi og massage.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.
Jeg ser frem til at hjælpe dig her i klinikken.

Telefon: 42 60 30 70 – e-mail: booking@hoejslevhelse.dk

Cvr.nr. 38 24 30 98

Medlem af: