Ann Hyldahl

Lægeexamineret Fysiurgisk Massør & Terapeutisk Massør

Jeg er uddannet fysiurgisk og terapeutisk massør og har praktiseret massøropgaver siden 2007. Jeg har i en tidligere periode på 6 år haft egen klinik.

Da jeg interesserer mig meget for det hele menneske, vil alle behandlinger hos mig starte med en samtale om dine behov og forventninger.
For eksempel er ”ondt i nakken” ikke altid kun ømme muskler, men stammer ofte fra andre ting. Og dét er det, vi i samarbejde skal finde ud af at løse, så du får det godt igen.

Trænger du til at forkæle dig selv med en afslappende massage, så kan jeg hjælpe dig med en blid afspændingsmassage, der har fokus på velvære og ro.
Når du er gravid og dine muskler er ømme og trætte og du trænger til en lindrende massage, så er det også noget jeg gerne hjælper dig med.

Til daglig arbejder jeg også som handicaphjælper og har der i gennem fået en del erfaring og oplæring af fysioterapeut omkring massage som lindring hos personer med sclerose og ALS. Så er det noget, du tænker kunne være en hjælp til dig eller til en du kender, så er jeg altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde en passende massage.

Der er adgang for kørestol i klinikken.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Telefon 26 73 95 99 – e-mail: fod@hoejslevhelse.dk

CVR: 27 86 25 94