Maj-Britt Maegaard Hansen

Lægeexamineret Massør & Sportsskademassør

Jeg har igennem rigtig mange år beskæftiget med det enkelte menneske og har haft fokus på, hvordan vi som behandler og kunde sammen kan afhjælpe de forskellige muskelmæssige problematikker, der kan opstå.

Massage og berøring af vores krop åbner kroppens døre og ved fælles hjælp kan vi dermed løse muskelmæssige problematikker.

Jeg har stor erfaring i længerevarende belastningsskader og muskelproblematikker. Noget som hyppigst opstår og ses, når vi bruger vores krop i de samme bevægelser og ensartede mønstre hver dag.

Jeg er efter min massøruddannelse blevet uddannet BMS Akupunktør og Øreakupunktør og arbejder også med mine erfaringer fra min BMS Stress/Psyke uddannelse.

Du møder mig ved klinikkens forskellige massager.

BMS Akupunktur er en effektiv behandling hvor smerter/spændinger i bl.a. muskler og led hurtigt lindres. Der er typisk en god effekt efter få minutter og akupunkturmetoden virker på 4 ud af 5.BMS Akupunktur punkter er nøje målt op via vores anatomiske krop. Fordelen ved denne type behandling, er at du ikke får behandlingen, hvor du i forvejen har din smerte.
BMS akupunktur kan jeg kombinere med min massage, og det sker aldrig uden forudgående aftale med min kunde.

Kontakt mig gerne for yderligere spørgsmål.

Telefon 26 73 95 99 – e-mail: fod@hoejslevhelse.dk

CVR: 39326280