Therese B. Olesen

Negletekniker & CND Shellac certificeret behandler

Jeg interesserer mig for velvære og skønhed og har derfor uddannet mig til negletekniker os Innowell i Hjallerup. Jeg kan derfor tilbyde forskellige neglebehandlinger. Ved hjælp af gele kan jeg forstærke neglene samt forlænge neglene, hvis du ønsker længere negle. Almindelig genopbygning af en sårbar negl eller en beskadiget negl kan jeg også lave ved hjælp af gele.
Derudover er jeg certificeret CND Shellac behandler. Farver, glimmer og pang sætte kolorit på livet. På neglene er dét ingen undtagelse. Jeg er fascineret af flotte negle og velplejede hænder og føler stor fornøjelse ved at give dette videre til kunderne.

I klinikken finder du et væld af forskellige Shellac farver og jeg kan lave forskellige effekter, som vi i fællesskab tilpasser efter dine ønsker. Fransk kant er også en af valgmulighederne. Jeg vejleder dig også i, hvordan dine negle og hænder bør plejes for at du kan opnå en længere holdbarhed og kan styrke dine negle.

Dine hænder er dit visitkort, når du hilser goddag på en fremmed. Sig goddag med en velplejet hånd og smukke negle.
Jeg er oftest i klinikken torsdag og fredag eftermiddage og om lørdagen. I hverdagen arbejder jeg på kontor og derfor træffes jeg ikke i klinikken før efter min arbejdstids ophør på kontoret.
Der kan dog laves bookinger på andre dage også, og med relativ kort varsel. Du kan altid forhøre dig hos os, om hvilket tidspunkt jeg kan hjælpe dig på.

Kontakt mig gerne for yderligere spørgsmål.

Telefon 26739599 – e-mail: fod@hoejslevhelse.dk