Bente Dueholm

Examineret kranio-sakral terapeut

Jeg er uddannet kranio-sakral terapeut og behandler både voksne, børn og babyer.

Jeg er RAB godkendt (registreret alternativ behandler) ved sundhedsstyrelsen.

Gennem flere år har jeg selv modtaget KST behandlinger og mærket en stor og effektiv virkning på egen krop. Jeg har selv sat stor pris på behandlingerne, som har hjulpet mig til en bedre og mere velfungerende hverdag.

Behandlingen som jeg giver, indbefatter det hele menneske, da krop og psyke hænger sammen. Det er derfor vigtigt for mig at danne trygge og fortrolige rammer for klienten.

KST er en meget blid og effektiv behandlingsform. Den blide og dybdegående behandling arbejder med knoglestrukturen og kroppens muskulatur, og arbejder samtidig med kroppens egne ressourcer, der hjælper den til at befri centralnervesystemet for blokeringer og genoprette kroppens naturlige balance.

Kranio-sakral betyder fra kranie til korsben, så ved en behandling arbejdes der med udgangspunkt i dette.

Jeg tager løbende efteruddannelser, så jeg hele tiden holdes opdateret. Jeg har bl.a. taget efteruddannelser omkring hovedpine og migræne, piskesmæld og nakkeproblemer, hjernerystelse, bækkenproblemer, behandling af babyer og meget mere.

Babyer kan blive skæve i kroppen under fødslen. Disse skader opstår under hårdt pres, træk eller vrid af kroppen. Nerverne kan komme i klemme, eller rygsøjle og kranieknogler kan blive skæve. Dette kan komme til udtryk ved bl.a. kolik, bananform, asymmetrisk hovedform og meget mere. Alt dette kan kranio-sakral terapien afhjælpe.

Kontakt mig gerne for yderligere spørgsmål.

Telefon: 26 73 95 99

E-mail: booking@hoejslevhelse.dk

CVR: 38049631

Medlem af: