Astrid Vistrup

Psykomotorisk terapeut, Living Yolates instruktør og Love Leader

Jeg har en professionsbachelor i psykomotorik. Når jeg arbejder psykomotorisk, arbejder jeg ud fra et holistisk syn og ser her på sammenhænge mellem din fysiske trivsel og din mentale trivsel. Jeg arbejder med at skabe balance i hele dit system og søger at få fat om ”hvor skoen trykker”, samt at skabe hjælp til selvhjælp, sådan at jeg ikke blot lindrer de symptomer, du oplever, men at vi også skaber forandring sammen.

Jeg har senere hen uddannet mig i træningsformen Yolates, som kombinerer yoga, pilates, dans og energiterapi. Undervisningsformen tager sig af dig hele vejen rundt. Fra ømme muskler, hovedpine eller balancebesvær til tankemylder, kort lunte eller søvnbesvær. Først vækkes dine sanser og din krop. Så arbejder vi os igennem balance og styrke. Koordination og udholdenhed. Din puls øges. Dybe stræk imens din krop er varm og der afsluttes altid med at berolige hele dit system gennem guidet afspænding og forkælelse af dine sanser fx via berøring, dufte og varmepuder.

Jeg tilbyder også behandlingsformen Cupping, som foregår ved at små plast cupper vha. undertryk suges fast til din krop og på en meget effektiv måde løsner op for selv de dybeste muskelafspændinger og løsner omkring muskelafklemte nerver. Samtidigt er cupping super effektiv udrensning af affaldsstoffer, sætter gang i fordøjelsen og har en meget beroligende effekt på dit nervesystem.

I mine behandlinger og undervisning er det vigtigt for mig, at støtte dig i at mærke dig selv samt at skabe en tryg og behagelig stemning. Derfor inddrager jeg forskellige sanseoplevelser, fx dufte via aromaterapi. Jeg laver også kropsbehandlingen AromaTouch, hvor aromaterapien og dens mange vidunderlige og gavnlige effekter er i fokus. Du kan også købe din egen Olieblanding af æteriske olier sammensat og tilpasset netop dine behov til hjemmebrug.

Sidst men ikke mindst er jeg uddannet Love Leader. Betegnelsen dækker blot over at leve et liv der er i overensstemmelse med dig selv, gøre mest at det du er bedst til og gå med hvad dit hjerte fortæller dig – modsat hvad andre fortæller dig. Det supplerer så fint den måde jeg lever, arbejder på og underviser i.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til mine kropsbehandlinger eller bevægelseshold af flere grunde. Det er både for dig der tydeligt mærker at din krop råber dig op via smerter eller andet ubehag, og det er også for dig der gerne vil forebygge og øge din trivsel ved at tage dig godt af dig selv og bruge det som pusterum, optankning, forkælelse og nydelse.

Jeg har særlig erfaring med regulering og balancering af dit nervesystem – enten at vække dit system, booste din energi og mærke dig selv tydeligere eller at berolige dit system, øge alle de gavnlige funktioner din krop udfører for dig når du er i hvile og tryghed samt boost af massevis af humørløftende og velværegavnlige stoffer. Jeg har arbejdet med udfordringer og symptomer som stress, hovedpine og migræne, nakke- , skulder- og lændespændinger, uro, angst, vejrtrækningsbesvær, søvnforstyrrelser, depression, lav energi, fordøjelse og udrensning.

Jeg har en særlig forkærlighed for børn og ældre samt dig, ”du travle menneske”, der giver mere end du modtager.

Du er så hjertelig velkommen til at kontakte mig, hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål.
Jeg vil elske at høre fra dig.

Telefon: 26 73 95 99 – e-mail: booking@hoejslevhelse.dk

CVR: 39386542