Helle Kjær

Fodplejer

Jeg er uddannet lægeexamineret fodplejer. Fodpleje tager for mig udgangspunkt i hver enkelt kunde. Jeg starter altid en behandling med at spørge ind til kunden med henblik på eventuelle problemstillinger omkring fødder og gang, inden jeg laver en fod- og ledundersøgelse. Dette giver mig et overblik over fødderne inden jeg går i gang med hver enkelt behandling. Grundighed er et varemærke for mig.

Udekørende fodbehandler er også mig. Jeg er den som kommer hjem til dig, hvis fodbehandling ønskes i eget hjem, på sygehus, institution, plejehjem eller andet.

Min fodbehandling består af et fodbad med urtesaltvand, hård hud bliver fjernet med skalpel, huden slibes så den er glat, jævn og strømpevenlig. Har du ligtorne og nedgroede negle behandles dette også. Neglene bliver klippet og renset. Behandlingen afsluttes med behagelig fod- og underbensmassage samt råd og vejledning omkring fodgymnastik, aflastning til sko og relevante fodcremer mm.

Derudover tilbyder jeg Kinesisk fodmassage, som jeg har optimeret min uddannelse med.
Kinesisk fodmassage blev udviklet for over 5000 år siden. Principperne bag er baseret på helbredelse ved at stimulere akupunkturpunkter, som også bruges i Zoneterapi.
Behandlingen kombinerer fodmassage, trykpunkter og kinesisk urtemedicin. I begyndelsen af 1900-tallet undersøgte og systematiserede Dr. William Fitzgerald denne massagemetode ifølge den vestlige medicins metoder. I kinesisk fodmassage inddrager jeg det bedste fra urter, som alle er enten opkvikkende, beroligende eller stimulerende.

Du kan også møde mig når du booker en voksbehandling eller ønsker at få lagt shellac på dine negle. Jeg har kursusbevis på begge behandlinger erhvervet i 2019.

Som person ønsker jeg at møde mennesker i øjenhøjde med et smil og et venligt ord.
Jeg er ”nysgerrig” på livet, mennesker og fødder i særdeleshed.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.
Jeg ser frem til at hjælpe dig her i klinikken.

Telefon 26 73 95 99 – e-mail: booking@hoejslevhelse.dk

CVR: 40503420