Anna Kristiansen

Sundhedsrådgiver, coach, yoga- og meditationsinstruktør

Her i klinikken kan du møde mig som din sundhedsrådgiver.

Jeg er ICC certificeret coach og lægeeksamineret Uhmahro Certificeret Sundhedsrådgiver. Jeg kan hjælpe dig med dine ønsker om et sundere liv og en stærkere krop –  og SÅ brænder jeg for at dele ud af min store viden for at hjælpe andre med sund kost.

Du har måske set TV og fulgt udsendelsesrækken ”Kan man spise sig rask” og har set hvordan Umahro Cadogan gennem kosten har gjort en stor forskel for TV-programmets deltagere?

Det er de samme principper, som jeg arbejder efter.  Det er min overbevisning at de fleste kroniske sygdomme kan enten afhjælpes eller formindskes ved hjælp af anderledes kostvaner og livsstilsændringer. Og afhjælper indsatsen ikke 100 % så er det uden tvivl, at indsatsen for leve i et sundere liv styrker kroppen til bedre at kunne klare at have sygdomme.

Uanset om du har et ønske om et vægttab, om du prøver at komme af med nogle skavanker, eller bare vil være en bedre udgave af dig selv, så har du stor fordel ved at kigge på din livsstil – og dét ikke kun din kost.

At ændre sin livsstil efter KRAMSS-principperne (kost, rygning, alkohol, motion, søvn og stress) er meget mere end bare en slankekur. Vi kommer nemlig hele vejen rundt om dig.

Min uddannelse som coach sikrer dig, at vi samtidig får arbejdet med de overbevisninger og benspænd,  der er i vejen for dit sundhedsprojekt.
Jeg tror ikke på, at man kan ændre noget i livet uden humor, for vi lærer ganske enkelt bedst, når vi er glade.  Jeg bruger gerne mig selv og min livshistorie når jeg deler ud af min viden – og jeg er slet ikke bange for at grine af mig selv.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.
Jeg ser frem til at hjælpe dig her i klinikken.

Telefon 26 73 95 99 – e-mail: booking@hoejslevhelse.dk

Cvr.nr. 38298860