Emilie Skytte Nielsen

Jeg er uddannet og certificeret negletekniker. Negle er for mig et smukt, unikt og feminint touch til enhver kvinde. Det er trodsalt vores hænder, som ofte er en af de første ting man lægger mærke til – hænderne er vores visitkort til verden omkring os, når vi hilser på hinanden. Jeg syntes, det er fantastisk at sige goddag med en velplejet hånd og smukke negle.

Når du som kunde kommer til mig, lytter jeg til dine ønsker og i samarbejde finder vi ud af, hvad der passer bedst til dig i forhold til form, længde og farve.

Du møder mig i klinikkens forskellige neglebehandlinger, både til manicure og pedicure, lakering af negle med almindelig lak og shellac samt ved opbygning af kunstig negle. Jeg tilbyder nemlig både forlængelse og forstærkning af dine egne negle. Når vi laver shellac-behandlinger, er det med de kendte CND produkter, som er det førende mærke inden for lakering af negle.
Jeg er uddannet i både at bruge akryl og gel når jeg bygger negle op eller forstærker disse.

Jeg er opslugt af farver, glimmer og ”pang”, og jeg elsker at sætte kolorit på livet. På neglene er dét ingen undtagelse. Jeg er fascineret af flotte negle og velplejede hænder og føler en stor fornøjelse ved at give dette videre til mine kunder. Derfor var det oplagt, at jeg skulle uddanne mig som negletekniker. Det bedste ved jobbet som negletekniker er at skabe de perfekte negle og derefter at se glæden over resultatet i kundens øjne.

Da jeg studerer ved siden af jobbet, er jeg oftest lettest at booke om eftermiddagen på hverdage.
Der kan dog laves bookinger på andre tidspunkter også, og med relativ kort varsel. Du kan altid forhøre dig hos os om hvilket tidspunkt, jeg kan hjælpe dig på.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte klinikken, hvor du enten vil snakke med mig eller en af mine kollegaer.

Telefon 26739599 – e-mail: fod@hoejslevhelse.dk