Kinesisk Fodmassage

Kinesisk Fodmassage 365 kr.

Her er tale om forkælelse ud over det sædvanlige.
Kinesisk fodmassage blev udviklet for over 5.000 år siden. Principperne bag massageformen er baseret på helbredelse ved at stimulere akupunkturpunkter som også bruges i zoneterapi. Behandlingen kombinerer fodmassage, trykpunkter og kinesisk urtemedicin.

I begyndelsen af 1900-tallet undersøgte Dr. William Fitzgerald denne kinesiske metode ifølge den vestlige medicins metoder. Faktisk er kinesisk fodmassage vokset så meget i popularitet, at folk i Kina er begyndt at udskifte deres traditionelle forretningsmøder med en sammenkomst, der startes med fodmassage.

Den gamle kinesiske tro omhandler begrebet “energi strøm” eller “livskraft”, og er almindeligt kendt som Qi (eller Chi).
Hvis der er en blokering i energistrømmen i kroppen, vil der være en ubalance i kroppens funktioner. Ved at anvende pres på bestemte punkter, kan man være i stand til at stimulere strømmen af Chi og kroppens energi.
Denne behandlingsform starter med et varmt fodbad med egnede urter, der stimulerer kredsløbet, styrker immunforsvaret og øger udrensningen. Samtidig med at du får dette styrkende og varme fodbad, gives en skulder- nakke og hovedbundsmassage.
Kinesisk fodmassage udspringer fra zoneterapien, dog uden at være på højde med denne behandling. Men de udrensende organer stimuleres via tryk og du vil opleve at blive afslappet og fuld af velvære. Du glemmer alt om tid og sted.
Urterne, skulder-, nakke og hovedbundsmassage sammen med meridian-massagen understøtter kroppens egen selvhelbredende kræfter og udrensning. Du bliver som kunde i denne behandling enten afslappet eller opkvikket – alt efter dit ønsket om urter – og du bliver fyldt med velvære og dejlig afslappende musik i den time behandlingen varer.

Urterne du kan vælge imellem til fodbadet:
Lemongræs: Mod nervøs uro og virker mildt afspændende.
Humle: Mod nervøsitet og søvnforstyrrelser.
Baldrian: Er stressdæmpende, beroligende, bedre søvnkvalitet og er muskelafslappende.
Passionsblomst: Beroligende og smertestillende, afslappende og muskelløsende.
Kamilleblomst: Beroligende og afstressende, stimulerer immunforsvaret.
Lavendel: Opkvikkende og stimulerer kredsløbet.
Salvie: Virker mod hedeture og hjælper i overgangsalderen.
Hjertensfryd: Mod nervøsitet og søvnbesvær.

OBS: Behandlingen gives ikke til personer med nedsat immunforsvar, diabetes, gravide, rheumatikere og organtransplanterede.

Kinesisk fodmassage. Principperne bag massageformen er baseret på helbredelse ved at stimulere akupunkturpunkter som også bruges i zoneterapi. Behandlingen kombinerer fodmassage, trykpunkter og kinesisk urtemedicin.

Kinesisk fodmassage udspringer fra zoneterapien, dog uden at være på højde med denne behandling. Men de udrensende organer stimuleres via tryk og du vil opleve at blive afslappet og fuld af velvære. Du glemmer alt om tid og sted.

Denne behandlingsform starter med et varmt fodbad med egnede urter, der stimulerer kredsløbet, styrker immunforsvaret og øger udrensningen.