Agnethe Veit

Massør

Jeg er uddannet massør i 2003 og har arbejdet inden for dette fag lige siden. Gennem årene har jeg arbejdet for flere landsdækkende sundhedsordninger og i private klinikker.

Mit speciale er computerrelaterede gener, som mærkes i arme, nakke og øvre ryg. Jeg har meget erfaring i at behandle alle arbejdsbetingede problematikker. Her i klinikken vil du også kunne bestille tid hos mig til fx hotstonemassage og wellnes/afspændingsmassage – Men mit helt primære område er dybdegående fysiurgisk massage.

I dagligdagen tilbyde jeg også at fysiurgisk massage kan foregå hjemme ved kunden. Det gør jeg fordi det betyder en forskel for den enkelte person, når vi kan udføre behandlingen i hjemmet og tage hensyn til måske sygdom, angst, nedsat bevægelighed, gangbesværligheder og fx mangelende transportmulighed.

Jeg lægger stor vægt på at give hver enkelt kunde en individuel behandling, som bliver tilpasset hans/hendes behov og ønsker. I praksis har jeg stor erfaring i at aflæse, hvor kundens krop og muskler spænder op, og jeg tager udgangspunkt her i sammenholdt med de oplysninger kunden giver mig om gener, smerter og nedsat bevægelighed.

Det er vigtigt for mig at mine kunder kan slappe af både fysisk og mentalt – det vægter jeg højt ved mine behandlinger. Vi lever i en tid, hvor vi skal præstere 100% hver dag og være effektive på vores arbejdsplads, så min massage skal gerne være den pause, hvor du kan give din krop og dit sind et breake.

Jeg glæder mig til at møde dig i klinikken

Telefon 26 73 95 99 – e-mail: booking@hoejslevhelse.dk

Cvr 27430422