Psykomotorisk behandling

Typisk vil et psykomotorisk behandlingsforløb for voksne bestå af tre dele: Samtale, kropsbehandling og kropslige øvelser.

Den psykomotoriske behandling støtter op om den kobling, der altid er til stede mellem velvære og trivsel i din fysiske krop, og i dine tanker og følelser.

Fysisk ubehag eller smerte påvirker også din mentale trivsel og kan vække bekymringer, irritation, vrede, sorg eller andre følelser og reaktioner. Ligesom fysisk velvære kan vække glæde eller en dyb ro i sindet.

Mentalt ubehag eller smerte, fx. stress eller sorg, påvirker ligeledes din fysiske krops trivsel. Måske mærker du det som en ændring i dit åndedræt, ondt i skulderen, spændinger i kæberne, ændret kropsholdning eller andet fysisk.

En psykomotorisk behandling kan, udover den manuelle kropsbehandling, også indeholde samtale om hvad du mærker, sanser og oplever undervejs samt guidning i bevægelser, stræk eller vejrtræknings øvelser, som du selv kan bruge for at øge velvære og trivsel i din hverdag.

Der kan også gøres brug af lune eller kølige tyngdepuder, bolde eller andre redskaber, der støtter op om behandlingen

DYB RO” Psykomotorisk kropsbehandling for voksne

En kropsbehandling hvor du vil opleve, at du gennem ganske blid berøring, strygninger, stræk, ledomslutning og små ryst af muskulaturen får mulighed for at give slip, lade dig bære og blot give dig hen til dine sansninger, din vejrtrækning og nærværet.
Denne behandling er særligt for dig, der kender til tilbagevendende spændinger eller smerter, et stresset nervesystem der reagerer kraftigt på stimuli, fordøjelsesproblemer, svært ved at falde i søvn eller urolig søvn.

Behandlingen kan skabe dyb ro i både krop og sind, balancere din spændingsbalance i hele kroppen, udvide og frigøre dit åndedræt samt øge din bevægelsesfrihed.
Behandlingen foregår med tøj på, så bær løstsiddende eller blødt elastisk tøj til behandlingen.
Behandling inkl. komme og gåtid er 90 min – 675 kr.

Psykomotorisk Baby behandling

Psykomotorisk Babybehandlinger en ganske blid og samtidigt effektiv behandlingsform. Jeg lægger megt vægt på tryghed og ro for både jeres barn og jer som forældre.

Den psykomotorisk babybehandling tager højde for den fysiske krop, sansninger, følelser og oplevelser samlet i eet helt billede. Jeg fokuserer særligt på at behandlingen er et samarbejde med babys krop bestående af rolige bevægelser, at vente på respons – hvor spændte muskler giver efter og eventuelle skævheder kan bringes blidt tilbage i balance.

Behandlingen kan udover at afhjælpe skævheder og muskelspændinger også støtte søvn, fordøjelse, refluks, reaktioner efter fødslen, løsning af åndedræt og beroligelse af babys nervesystem.
Du inddrages undervejs og jeg tager højde for det hele billede omkring baby, fødsel og familie. Efter behandlingen modtager du som forælder guidning og inspiration til, hvad du selv kan gøre for forsat at støtte op om babys velvære, når du kommer hjem fra behandlingen.
Behandling inkl. komme og gåtid er ca. 45 min – 475 kr.

Book tid til behandling i dag!