Jette Birkø

Jeg er under uddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog og Wellness Terapeut og afslutter uddannelsen medio september måned 2020.

Gennem min uddannelse har jeg fået stor indsigt i hudtyper og hudtilstande, hudsygdomme samt hudens opbygning, kost og ernæring, anatomi, fysiologi og sygdomslære. Jeg har stor erfaring med ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, farvning af vipper og bryn, permanent vippebuk, makeup og manicure/pedicure samt wellness massage.

Det er vigtigt for mig at arbejde holistisk, og især i ansigtsbehandlingerne er det vigtigt for mig at have fokus på det hele menneske, da rigtig mange ting har indflydelse på, hvordan din hud har det.

Jeg arbejder ud fra dine behov og alle behandlinger bliver derved skræddersyet til dig. Du får vejledning i hudplejeprodukter som passer til netop din hud og til dine vaner.

Mit mål er at skabe de bedste resultater med den nyeste viden inden for hudpleje. Du får en oplevelse af velvære, et synligt resultat, plads til afslapning og tid til dig.

Jeg er medlem af Dansk Kosmetolog Forening DKF, som er Danmarks professionelle brancheforening. Blandt andet herigennem følger jeg de sidste nye trends, deltager i kurser og efteruddannelser.

Jeg udfører også behandlinger inden for wellness og du kan møde mig når du booker hotstonemassage, japansk facelift og shiatsu ansigtsmassage. Desuden behandler jeg mange af vores kunder, som har booket tid til paraffinbehandling på hænder og fødder.
Voksbehandling på kroppen udfører jeg også og du kan tillige træffe mig som din behandler, når du bestiller tid til shellac, pedicure og manicure i klinikken.

Jeg glæder mig til at møde dig i klinikken.

Telefon 26 73 95 99 – e-mail: booking@hoejslevhelse.dk

CVR: 41408146