Fodpleje

For pensionister er der fast lav pris på fodbehandling i klinikken 295 kr.

Fodbehandling 330 kr.
Der gives fodbad, hård hud og eventuelle ligtorne fjernes, negle klippes og slibes. Du får negleolie på og let fodmassage, som afsluttes med plejende creme.
Behandling 1 time inklusiv komme- og gåtid.
Læs om diabetes og fodpleje HER.

Klipning og slibning af tånegle 185 kr.
Der gives et dejligt urtefodbad og dine negle klippes og slibes, også hvis de er fortykkede. Du får negleolie på og let fodmassage, som afsluttes med plejende creme.
Behandling ½ time inklusiv komme- og gåtid.

Fodbehandling udekørende 330 kr.
Har du svært ved at komme ud, eller har du det blot bedst i hjemlige trygge omgivelser – nu kan du få behandling af dine fødder i eget hjem.
Ring til klinikken på telefon 26 73 95 99 eller send en e-mail på fod@hoejslevhelse.dk  og aftal nærmere. Der gives fodbad, hård hud og eventuelle ligtorne fjernes, negle klippes og slibes. Du får negleolie på og let fodmassage, som afsluttes med plejende creme på fødder og underben.
Behandling mellem 40-50 minutter.
Der beregnes 3 kr. pr. kørt kilometer tur/retur – dog maximum 35 kr. pr. hustand

Luksus fodbehandling 375 kr.
Der gives fodbad, hård hud og eventuelle ligtorne fjernes, negle klippes og slibes. Herefter gives fod- og underbensmassage, som udføres med plejende creme.
Behandling 1 time og 15 minutter inklusiv komme- og gåtid.

Behandling af fodvorter
Vi bruger Hydrozid (frysning) som vortebehandling i klinikken. Vi tilbyder det til de kunder som får fodbehandling hos os og til de kunder som kun skal have behandlet fodvorter.
En fodvorte behandling med frysning kræver desuden egenbehandling hjemme med et godkendt vortemiddel, som fx Verucid, Vortefri eller Wartner, sidstnævnte forhandler vi på lige fod med apoteket. Wartner er en vortepen, som er let at bruge i hjemmet.
Frysning af vorter kræver intensiv opfølgning afhængig af vortens udseende og modstandskraft. Det kan forventes at frysning i klinikken skal gentages med 4-6 dages mellemrum over 3-5 gange, igen afhængig af vortens modstandskraft.
Behandling af fodvorter (uanset antal) i forbindelse med fodbehandling 25 kr.
Behandling af fodvorter uden fodbehandling til og med i alt 3 vorter 155 kr.
Behandling af fodvorter uden fodbehandling udover 3. vorte, pris 10 kr. pr. vorte.

Fodbehandling inklusiv farvet lakering af tånegle 465 kr.
Der gives fodbad, hård hud og eventuelle ligtorne fjernes, negle klippes og slibes. Du får let fodmassage, som afsluttes med plejende creme. Herefter 1 gang underlak, 2 gange farvet lak, 1 gang topcoat.
Husk åbne sko eller sandaler da dine nylakerede negle ikke kan holde til at komme i lukkede sko umiddelbart efter lakering.
Behandling 1 time og 15 minutter inklusiv komme- og gåtid.

Fodbehandling pensionist inklusiv farvet lakering af tånegle 430 kr.
Der gives fodbad, hård hud og eventuelle ligtorne fjernes, negle klippes og slibes. Du får let fodmassage, som afsluttes med plejende creme. Herefter 1 gang underlak, 2 gange farvet lak, 1 gang topcoat.
Husk åbne sko eller sandaler da dine nylakerede negle ikke kan holde til at komme i lukkede sko umiddelbart efter lakering.
Behandling ca. 1 time og 15 minutter inklusiv komme- og gåtid.

Fodbehandling inklusiv fransk lakering af tånegle 485 kr.
Der gives fodbad, hård hud og eventuelle ligtorne fjernes, negle klippes og slibes. Du får let fodmassage, som afsluttes med plejende creme. Herefter 1 gang underlak, 2 gange hudfarvet lak, 1 gang fransk kant og 1 gang topcoat.
Husk åbne sko eller sandaler da dine nylakerede negle ikke kan holde til at komme i lukkede sko umiddelbart efter lakering.
Behandling 1 time og 20 minutter inklusiv komme- og gåtid.

Fod- og underbensmassage 230 kr.
Du får massage på underben op til og med dine knæ, hvor der er fokus på det du ønsker. Det kan være trætte og ømme lægmuskler eller overbelastede og ømme fødder. Behandlingen er velegnet til dig som har kramper i fødder og underben. Måske er både din hverdag og din søvn generet af muskelkramper og uro i benene.
Behandling ½ time inklusiv komme- og gåtid.

Fod- og underbensmassage 400 kr.
Du får massage på underben op til og med dine knæ, hvor der er fokus på trætte og ømme lægmuskler og fødder. Behandlingen er velegnet til dig som har kramper i fødder og underben. Måske er både din hverdag og din søvn generet af muskelkramper og uro i benene.
Behandling 1 time inklusiv komme- og gåtid.

Bøjlebehandling 
Nedgroede negle behandles ved hjælp af en kompositbøjle, som er det nyeste inden for bøjler. Det er hurtigt og smertefrit, meget holdbart og kan bruges på selv de fleste mindre negle. Fordelen ved denne bøjleform er, at den ikke sidder i spænd i din ømme neglefals.
Det er en 2-komponent plastmasse, der rulles på i en tynd strimmel, derefter hærder man materialet med Blue Light.
Behandling varer ca. 15-30 minutter pr. negl.
Behandling pr. bøjle 145 kr. når det er i forbindelse med en fodbehandling.
Behandling pr. bøjle 190 kr. når dette ikke er i forbindelse med en fodbehandling.
Læs om bøjler af komposit som behandling til nedgroede negle

Genopbygning af negle med kompositbehandling
Hvis du har flækket en negl, eller den er ødelagt i neglens plade af andre årsager, som fx. neglesvamp, kan den oftest genopbygges midlertidigt med komposit, indtil din egen negl er udvokset og intakt igen. Den delvis kunstige negl gror ud sammen med din egen del af neglen og bliver derved en hel negl igen.
Behandlingen er ofte af kosmetiske årsager og den er smertefri.
Prisen varierer afhængig af behandlingens omfang. Du er velkommen til at forhøre dig i klinikken.

Bestil en behandling.

Tilskud til fodbehandling
Pensionister kan ansøge om et udvidet helbredstillæg på op til 85 % hos kommunen.
Ansøgningsskema findes på Borger.dk hvor du kan udskrive det. Herefter underskrives og stemples af fodplejeren, hvorefter det afleveres eller indsendes til på det gældende pensionskontor.
Du betaler fuld pris til fodplejeren og Højslev Helse & Fodklinik sørger for at sende kvitteringen til pensionskontoret, der så udbetaler dit beregnede tilskud til din nemkonto sammen med pensionen.
Læs om “Det udvidede helbredstillæg”

 

Fodpleje kvinder

Fodpleje mænd

Fodmassagemassage