Gerda Jensen

Gerda Jensen er behandler hos Højslev Helse & Fodklinik

Zoneterapeut, Øreakupunktør, Fysiurgisk Massør & Kranio Sakral Terapeut

Jeg blev færdiguddannet som zoneterapeut i 2005 og dertil uddannet indenfor kost, vitaminer og mineraler samt øreakupunktur også i 2005. Jeg er godkendt og registeret som alternativ behandler ifølge Sundhedsstyrelsens krav, og dermed er jeg RAB-godkendt. Dermed kan jeg arbejde for din forsikring og Sygesikring ”danmark” giver tilskud til dine zoneterapi-behandlinger hos mig, hvis du er medlem.

Siden hen har jeg videreuddannet mig til kranio-sakral terapeut og fysiurgisk kropsmassør, samt har uddannet mig indenfor tankefeltterapi og lydterapi.

Jeg har lært vigtigheden af, at vi selv tager ansvaret for vores liv. Den måde vi tænker, spiser og handler på er medvirkende til, om der opstår ubalancer i kroppen. Ubalancer kan medføre sygdom  -hvor i mod hvis kroppen er i balance, så giver det et godt helbred og velvære.
Gennem mit lange arbejdsliv og min personlige selvudvikling føler jeg, at jeg har fået en erfaring med mig, som jeg gerne vil give videre til andre.

Vi er alle forskellige, og alle behandlinger er individuelle. I behandlingerne ses mennesket som en sammenhængende helhed. Man ser på de faktorer, der påvirker én i hverdagen; det være sig din kost, dit arbejde, dine vaner og familieforhold samt boligforhold. Det hele har indvirkning på dit helbred.

Babyer og børn er forældrenes et og alt og jeg kan hjælpe jer som forældre med en nænsom og blid behandling af barnet, hvis hverdagen er plaget at skrigeture, mavekneb eller forstoppelse og andre startvanskeligheder ved mindre børn.

Jeg har mange års erfaring opbygget i at kombinere mine behandlinger til det fortravlede eller stressfyldte menneske. Stress er tegn på at kroppen har været overbelastet fysisk og psykisk i gennem længere tid. Kombinationen af de behandlinger jeg anvender, sammensættes individuelt efter dine behov og det du fortæller mig.

Du er velkommen hos mig !

Er du interesseret i at høre nærmere og ønsker en behandling, er du meget velkommen til at kontakte mig for en snak.

Jeg ser frem til at hjælpe dig her i klinikken.

Telefon: 26 73 95 99 – e-mail: booking@hoejslevhelse.dk

Cvr.nr. 27 60 43 82