Japansk Facelift

Japansk Facelift 420 kr.
Japansk Facelift er det helt naturlige ansigtsløft, som gives af vores behandler Karina. En unik behandlingsform, der på én gang løfter, glatter og afspænder ansigtet.
Med denne behandlingsform afspændes ansigtets muskler og dit udseende bliver mere afslappet.

Både dit ansigt og din krop når med behandlingen større afstresning. Din ansigtshud opnår større spændstighed og vitalitet ved hjælp af behandlingen og de gode naturprodukter i form af masker, cremer og olier.

Behandlingen formindsker rynker og afhjælper tendens til hovedpine. Den dræner dit ansigt for væskeophobninger og for eksempel poser under øjnene. Affaldsstoffer bliver hjulpet på vej væk fra din ansigtshud og den sikres større blodgennemstrømning.
Japansk Facelift er en unik behandlingsform, der på én gang glatter, løfter og afspænder dit ansigt. Behandlingen kan bruges af både kvinder og mænd.

Japansk Facelift udføres med avanceret og lækker hudplejeserie – produktet hedder SONYA SKIN CARE og er en kærlighedserklæring til din hud. SONYA SKIN CARE er en luksus hudplejeserie baseret på aloe vera som plejer din hud og hjælper den til at beholde sin glans og friskhed. Dette giver din hud alt hvad den behøv er for rensning, fugt og beskyttelse.
Behandlingen starter med en afrensning af ansigtet efterfulgt af en fugtgivende og rensende maske. Dernæst udfører jeg Japansk Facelift, som består af bindevævsmassage, akupressur, lymfedrænage samt specielle japanske massageteknikker.

Efter den Japanske Facelift renseshuden, og der lægges en exfoilicerende, nærende og afslappende maske. Masken afrenses og øjenomgivelserne påføres en nærende øjencreme, hvorefter huden tappes med Japansk Facelift teknik.
Behandlingen afsluttes med en plejende serum og fugtgivende dagcreme.

Dette får du ved behandlingen:
Marinemaske- algemaske
Hals- og skuldermassage
Lymfedrænage
Bindevævsmassage
Muskelmassage
Dybdeafrensning
Hovedbundsmassage
Serum
Fugtgivende Balancing Cream
Behandling incl. ansigtspleje varer ca. 60 minutter inklusiv komme- gåtid.

LUKSUS Japansk Facelift 455 kr.
Luksus Japansk Facelift er en udvidet behandling af Japansk Facelift, hvor du får alle de lækre behandlinger med masker, rensninger, massager og forkælelse – og dertil får du ekstra 15 minutter til stimulerende og afslappende massage af nakke, skuldre, arme og dine hænder.
Behandling alt incl. varer ca. 75 minutter inklusiv komme- gåtid.

ULTIMATIV LUKSUS Japansk Facelift 498 kr.
Dette er behandlingen for FOKUS er på din nydelse og velvære i 1½ time, hvor du får alle ydelserne og behandlingerne i den almindelige Japanske Facelift men derud over starter oplevelsen med et lækkert varmt urtefodbad.
Denne wellness for dine fødder fører videre til fod- og underbensmassage, hvorefter du får alle de lækre ansigtsbehandlinger med masker, rensninger, massager og forkælelse.
Til afslutning på denne ultimative luksus får du stimulerende og afslappende massage af nakke, skuldre, arme og dine hænder.
Behandling alt incl. varer ca. 90 minutter inklusiv komme- gåtid.

Bestil en behandling.

https://hoejslevhelse.dk/wp-content/uploads/2017/11/Japansk-Ansigtslift-_MG_0965.jpg

https://hoejslevhelse.dk/wp-content/uploads/2017/11/Japansk-Ansigtsmassage_MG_0969.jpg