Karina Nielsen

Karina Japansk Ansigtsmassage

Lægeexamineret Fodplejer & Massør

Du møder mig ved fodbehandlinger, alle typer af klinikkens massager og alle typer wellnessbehandlinger samt til paraffinbehandlinger. Jeg er endvidere sportsskademassør og det er også mig, der udfører Japansk Facelift.
Oftest arbejder jeg 1-2 dage ugentligt i klinikken og det er gerne tirsdage og fredage.

Min passion er at give kunderne behandlingen med Japansk Facelift. Det er en fantastisk oplevelse og du skal prøve nydelsen ved at jeg lader mine hænder bearbejde dit ansigts hud, bindevæv og muskler sådan, at du vil kunne få en glat og spændstig hud med helt naturlig glød! Behandlingen resulterer i mindre synlige furer og linjer samt mindsker væskeophobninger, som fx poser under øjnene.

Japansk Facelift er det naturlige valg til skønhed og får dig til at virke mere frisk fordi muskulaturen afspændes og zonepunkter påvirkes til at give en afslappet udstråling.
Jeg kan stærkt anbefale at tage 3 behandlinger med 4-7 dages mellemrum efterfulgt af 2 behandlinger med 2 ugers mellemrum – Herefter kan dit ansigts udstråling og spændstighed vedligeholdes med en behandling ca. hver 6. uge.

Jeg er godkendt som registreret alternativ behandler (RAB-godkendt). Derfor kan du få tilskud til massage, såfremt du eller din arbejdsgiver har en privattegnet sundhedsforsikring.

Kontakt mig gerne for yderligere spørgsmål.

Telefon 26 73 95 99 – e-mail: fod@hoejslevhelse.dk

CVR: 31405254

Medlem af: