Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral terapi for voksne 1 time 450 kr.
Kranio-Sakral terapi 15-18 årige i 1 time 450 kr.
Kranio-Sakral terapi 3-14 årige i 1 time 400 kr.
Kranio-Sakral terapi 0-2 årige i 1 time 300 kr.

Kranio-Sakral terapi er en meget blid behandlingsform, som bygger på, at man med hænder og fingre ”lytter” til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen.
Terapeuten bruger blide berøringer og tryk, som gør at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger. Derfor kan Kranio-Sakral terapi betegnes som at arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer.

Kranio-Sakral terapi arbejder med muskler, knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinalvæske (hjernevæske), bindevæv og organer og har dermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet, og påvirker dermed hele kroppen.
En behandling hos Højslev Helse og Fodklinik udføres ved, at du ligger afslappet på en behandlerbriks i klinikken, mens behandleren med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, især omkring hoved, rygsøjle og bækken. Du vil ofte opleve en dyb afspænding under behandlingen og dermed nærmest en meditativ tilstand.

Enkelte gange er én Kranio-Sakral terapeutisk behandling nok for at udligne spændinger og ubalancer, men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger.
Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlinger.

Der er ikke bivirkninger ved at modtage Kranio-Sakral terapi, men du kan opleve en efterfølgende udrensning af din krop med forbigående smerter og træthed. Hvis du mærker dette, er det oftest de første par døgn efter behandlingen og det er kun tegn på at kroppen arbejder videre efter behandlingen.

Kranio-Sakral terapi gives også med fordel til børn og babyer.
I klinikken er det kun Bente Dueholm, som giver Kranio-Sakral terapi til børn og babyer.
Babyer kan blive skæve i kroppen under fødslen. Skader kan opstå under hårdt pres, træk eller vrid af kroppen. Nerver kan komme i klemme. Rygsøjle og kranieknogler kan blive forskubbet og danne uhensigtsmæssige tryk på hjernen. Den slags problemer kan følge barnet hele livet og kan komme til udtryk ved blandt andet kolik, motoriske problemer, øreproblemer, hovedpine, bananform, asymmetrisk hovedform og meget mere. Alt dette kan Kranio-Sakral terapien afhjælpe.

Læs om Kranio-Sakral Terapi til baby

Erfaringer har vist, at Kranio-Sakral terapi har en positiv effekt på lidelser som eksempelvis:

Hovedpine og migræne
Stress, koncentrationsbesvær og indlæringsproblemer
Muskelspændinger
Hjernerystelse
Piskesmæld
Tinnitus
Diskusprolaps
Fibromyalgi
Gigt
Kæbeproblemer
Nakke-, ryg- og bækkensmerter
Angst
Søvnbesvær
Svimmelhed
Hormonelle ubalancer
Bækkenløsning

Behandlingstid 1 time incl. komme- og gåtid.

Bestil en behandling.

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform, som bygger på, at man med hænder og fingre ”lytter” til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen.

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform, som bygger på, at man med hænder og fingre ”lytter” til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen.