Aage Helle

Aage helle; Kranio Sakral Terapi; NADA; fysiurgisk massør; Specialterapeutisk massage;

Kranio Sakral Terapeut,  NADA Øreakupunktør & Lægeeksamineret Massør.

For en del år siden gik jeg selv med nogle lidelser, som det etablerede sundhedssystem ikke kunne få kureret. Derfor opsøgte jeg en alternativ behandler, som i løbet af nogle behandlinger hjalp mig ud af mine smerter.

Denne og lignende oplevelser ville jeg gerne selv give videre til andre. Jeg gik derfor i 2003 i gang med at tage forskellige uddannelser indenfor alternativ behandling, som nævnes herunder.

Kranio Sakral Terapi er en terapiform udviklet af læger i USA i 1960’erne og indgår i dag i lægeuddannelsen i USA. Behandlingen består i blid massage af muskler og bindevæv omkring knoglesamlinger på kraniet og langs rygmarven, så spændinger løsnes omkring centralnervesystemet.

NADA øre-akupunktør er godkendt af Sundhedsstyrelsen som en supplerende behandlingsform og anvendes mange steder indenfor det etaberede sundhedssystem. NADA hjælper dig til at få balance i krop og sjæl, så hvis du er udfordret af en stresset hverdag, vil have fokus på afhængighed af sukker og søde sager eller tobak, så kan NADA hjælpe dig.

Som lægeeksamineret fysiurgisk massør giver jeg traditionel massage på ømme muskler, f.eks. ondt i ryggen, spændinger i nakke, ryg og lænd eller trætte ben.

Kontakt mig gerne for yderligere spørgsmål.

Tidsbestilling
Telefon 26 73 95 99 – e-mail: fod@hoejslevhelse.dk

CVR: 27846475