Inger Würtz Iversen

Inger Würtz Iversen; KOSTVEJLEDNING; VÆGTTAB; intolerance; PCOS; Irritabel tarm

Kostvejleder

Jeg er uddannet kostvejleder fra Kostakademiet i Hover. Jeg har et holistisk menneskesyn, og vægter højt at tænke på det hele menneskes – både fysiske og psykiske behov. Jeg tror på forebyggelse og sundhed frem for medicinsk behandling.

Uddannelsen på Kostakademiet er en 2-årig uddannelse, hvor man blandt andet undervises i hvordan kost- og livsstilsændringer kan regulere kroppens funktioner og dermed forebygge samt behandle sygdomme. Uddannelsen har givet mig en en dyb forståelse for kroppens symptomer og funktionsforstyrrelser og jeg har opnået en stor viden om, hvordan fødevarer påvirker kroppen i forhold til sundhed og sygdom.

Måske er der noget i din kost, du ikke tåler – eller du kan have forkerte spisevaner. Hvis kostens sammensætning er årsagen til dine symptomer, så er der håb forude. Du kan få det bedre fysisk og psykisk, hvis du kan spore, hvilke madproblemer du har. Lad mig hjælpe dig med at finde ud af det – og med at omlægge din kost, så du og din mad passer sammen.

Jeg er påbegyndt uddannelsen til zoneterapeut og vil i løbet af 2019 kunne tilbyde denne behandling i klinikken også.

Ofte skal kroppen have lidt ekstra hjælp og jeg ser det derfor som et stort plus at Højslev Helse og Fodklinik kan tilbyde flere forskellige behandlinger.

Kontakt mig gerne for yderligere spørgsmål

Tidsbestilling
Telefon 26 73 95 99 – e-mail: fod@hoejslevhelse.dk

CVR 38139959
Medlem af:

Forenede Danske Kostvejledere