Massage

Fysiurgisk Massage ½ time 270 kr. eller 1 time 435 kr.

Dybdegående fysiurgisk massage, som afspænder muskler og led og øger blodforsyningen og blodgennemstrømningen i musklerne.
Behandlingen vil tage udgangspunkt i et specifikt muskelområde, hvor du mærker særlig spændinger og ømhed. Der kan eksempelvis være nakke/skulder eller ryg/lænd mm.
Behandling er ½ time eller 1 time inklusiv komme- og gåtid.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Fysiurgisk Massage – hele kroppen 1½ time 690 kr.

Hvis du vælger 1½ times dybdegående fysiurgisk massage, vil massagen begynde på bagsiden af din krop for derefter at fortsætte på forsiden, startenden med ben, lår og arme og afsluttende med hals, nakke øvre skuldre og kraniets kant.
Der er ved 1½ times behandling garanti for at nå hele vejen rundt på alle de arbejdende muskler både foran og bagpå. Behandlingen vil kunne tage udgangspunkt i et specifikt muskelområde, hvor du mærker særlig spændinger og ømhed, således der både er fokusmassage og tid til hele kroppen. Der kan eksempelvis være nakke/skulder eller ryg/lænd mm.

Behandling er 1 ½ time inklusiv komme- og gåtid.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Graviditetsmassage 435 kr.

Den skønne ventetid fører ofte til belastninger af muskler og krop med sig, og her kan du få en blid og dejlig massage, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Du bliver lejret på en gravid pude, hvor der er plads til både mave og bryster.
Behandling 1 time inklusiv komme- og gåtid.

Læs mere om graviditets-massage.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Afspændingsmassage på hele kroppen i ½ time 270 kr. eller 1 time 435 kr.

Blid helkropsmassage, hvor der fortrinsvis er fokus på overkroppens spændinger og hvor du vil forkæles og have ro for verden udenom dig. Dette er en fantastisk antistress-massage, som kommer omkring lægge, bagerste lårmuskler, hele ryggen, skuldre, nakke, arme, hænder, ansigt og hovedbund og er særdeles velegnet ved kronisk spændingshovedpine og migræne. Du får fornyet energi og overskud.
Behandling er ½ eller 1 time inklusiv komme- og gåtid.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Afspændende SHIATSU Ansigtsmassage 1 time 435 kr.

Ansigtsmassage – den ultimative tur til paradis. Vi benytter Shiatsu massage, en gammel healingsmassage fra Japan, som påvirker hele din krops energibalance. De terapeutiske effekter af ansigts-, nakke-, skuldre- og hovedbundsmassage holder længe efter at behandlingen er slut.

Vi har 97 muskler i ansigtet, som arbejder på livet løs 24-7 og de fortjener afslapning og massage. Terapeutisk ansigtsmassage og hovedbundsmassage er for dig, som ønsker at ”tømme hovedet” og gå fra klinikken med 100 % ro og velvære dybt indeni – til dig, der ønsker at opnå maximal jordforbindelse og få renset tanker og sind. Behandlingen giver dig mulighed for så dyb afspænding, at dine tanker får lov at vandre ud i grænselandet og slippe alt fri.

Udover at være utrolig afslappende og afstressende, gør vores ansigtsmassage også underværker i forhold til at slippe af med: Spændingshovedpine, kæbespændinger, træthed og spændinger omkring øjnene.
Behandlingstid inkl. komme- og gå tid 60 minutter.

Læs om Shiatsu massage.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

MENNESKET I CENTRUM – luksus massage fra top til tå 685 kr.

Dette er en luksus wellness-massage, hvor behandlingen starter med et lækkert urtefodbad og afstressende hovedbundsmassage. Derefter dejlig massage af ryg, nakke, skuldre og arme. Der afsluttes med både ansigtsmassage og massage af fødder og underben. Luksusoplevelsen giver total afslapning samt fornyet energi og overskud.
Behandling 1 time og 30 minutter inklusiv komme- og gåtid.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Fod- og underbensmassage i ½ time 270 kr. eller i 1 time 435 kr.

Du får massage på dine fødder og underben op til og med knæet, hvor der er fokus på trætte og ømme lægmuskler og fødder. Behandlingen er velegnet til dig som har kramper i fødder og underben. Måske er både din hverdag og din søvn generet af muskelkramper og uro i benene
Behandling ½ t eller 1 time inklusiv komme- og gåtid.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Hotstone massage 1 time 520 kr.

Unik behandling, som anbefales ved høj stress, massive spændinger eller som ren velvære. Behandlingen indledes med massage på dine ben bag på, ryg, skuldre og nakke og arme. Der masseres med opvarmede sten ca. 60 grader og stenene får du også lagt omkring dine fodsåler og op langs din rygsøjle. Herefter vender du dig om på ryggen, og der placeres varme lavasten under dig. Du mærker hurtigt, hvordan din krop bliver varmet op. Mens du ligger på stenene masseres du blidt med de varme sten med helt specielle massageteknikker på fødder, ben, arme, krop og ansigt og dine hænder og fødder pakkes under hele massagen behageligt ind med de varme sten. Du vil opleve en dyb forløsende afslapning i kroppen. Når du bestiller din tid, skal du nævne om det er en fysiurgisk hotstonemassage eller en terapeutisk hotstonemassage.
Behandling 1 time inklusiv komme- og gåtid.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Luxus Hotstone massage 1 time og 30 minutter 699 kr.

Unik behandling, som anbefales ved høj stress, massive spændinger eller som ren velvære. Allerførst får du hovedbundsmassage og skuldre/nakkemassage, mens du sidder med fødderne i et skønt varmt urtebad. Unik behandling, som anbefales ved høj stress, massive spændinger eller som ren velvære. Behandlingen indledes med massage på dine ben bag på, ryg, skuldre og nakke og arme. Der masseres med opvarmede sten ca. 60 grader og stenene får du også lagt omkring dine fodsåler og op langs din rygsøjle. Herefter vender du dig om på ryggen, og der placeres varme lavasten under dig. Du mærker hurtigt, hvordan din krop bliver varmet op.
Mens du ligger på stenene masseres du blidt med de varme sten med helt specielle massageteknikker på fødder, ben, arme, krop og ansigt og dine hænder og fødder pakkes under hele massagen behageligt ind med de varme sten. Du vil opleve en dyb forløsende afslapning i kroppen. Når du bestiller din tid, skal du nævne om det er en fysiurgisk hotstonemassage eller en terapeutisk hotstonemassage.
Behandling 1 time og 30 minutter inklusiv komme- og gåtid.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Massage for 2 der følges ad ”Parmassage” 1 time 885 kr.

I kan følges ad til massage og få en dejlig oplevelse sammen, måske som en del af en venindedag eller en kærestedag.
Vælg mellem hotstonemassage, fysiurgisk massage, graviditetsmassage, afspændingsmassage, SHIATSU ansigtsmassage og fod-og underbensmassage, uanset valget er prisen den samme. Naturligvis kan I vælge hver jeres massageform, selvom I følges ad og er i samme rum med to massører.
Behandling er 1 time inklusiv komme- og gåtid.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Cupping ½ t. 295 kr. eller 1 t og 15 min 575 kr.

Cupping støtter din krop i at slippe både fysiske spændinger og tilbageholdte følelser. Du kan opleve dyb udrensning og restitution.

30 minutters behandling er ”Good-to-go”
Fokus vil være at lindre smerter, hold i nakken, murrende lænd, hovedpine, dybe muskelspændinger, summende hænder eller fødder og jag fra nerver, der klemmes af spændte muskler. Cuppingbehandling udføres også med fokus på at styrke udrensning, vægttab og fordøjelse. Behandlingen må ikke udføres, hvis du tager blodfortyndende medicin.

75 minutters behandling er ”Cup-dig-fri”:
Fokus på dyb ro, tid til tryghed, at give slip, at skabe vedblivende forandring og at blive tanket op med velvære og forkælelse. Behandlingen tilpasses de udfordringer du kommer med. Behandlingen omfatter også støttende energiterapi og fod-, hånd- hovedbunds- eller ansigtsmassage.
”Cup-dig-fri” afsluttes med tid til at ligge med varmepuder på og blot nyde at kroppen arbejder. Afslutningsvis tilbydes du at slutte af med en meget effektiv varmende creme med effekten fra æteriske olier. Cremen støtter processen i din krop, som forsat arbejder intensivt i dagene efter, at du går fra din behandling.

VIGTIGT: Hvis du får blodfortyndende medicin må du af helbredsmæssige hensyn ikke benytte denne behandling.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

AromaTouch blid massagebehandling 1 t. 525 kr.

En blid massage med en sanseoplevelse udover det sædvanlige, hvor æteriske olier smøres på kroppen og således optages både via huden og via luften gennem din vejrtrækning.
Olierne massages blidt ind og smøres på forskellige dele af din krop, for at give hele dit system et boost og en afbalancering. De æteriske olier er effektive til blandt andet at støtte balancen i dit nervesystem, din fordøjelse, dit immunforsvar samt at lindre muskelspændinger og smerter.
Olierne 100 % økologiske og rene olier, der ikke er tilsat fyldstoffer – Blot ren natur.

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Medbring lagen og tæppe

HUSK at medbringe eget lagen til massage og gerne et tæppe eller et badehåndklæde til at lægge på kroppen, så musklerne ikke bliver kolde.
Glemmer du dét, opkræver vi ikke et gebyr – men vi sætter stor pris på, at du husker det og at vi kan reducere vores daglige vasketøjsbunke.

Bestil en behandling.

Unik behandling, som anbefales ved høj stress, massive spændinger eller som ren velvære. Behandlingen starter med at du ligger på ryggen med varme lavasten under dig, og du mærker hurtigt, hvordan din krop bliver varmet op. Mens du ligger på stenene masseres du blidt med varme sten med helt specielle massageteknikker på fødder, ben, arme, krop og ansigt og dine hænder og fødder pakkes behageligt ind med de varme sten. Behandlingen afsluttes med massage på din ryg, skuldre og nakke. Du vil opleve en dyb forløsende afslapning i kroppen.
https://hoejslevhelse.dk Hotstone massage
Fysiurgisk Kropsmassage Antistress wellness
Fodmassagemassage
Ansigtsmassage
Cupping
Prøkkel