Paraffinbehandling

Paraffinbehandling af hænder og fødder efter forudgående peeling 375 kr.
Lækkert urtebad til hænder og fødder efterfulgt af peeling af huden og efterfølgende nedsænkning i opvarmet flydende voks i et kar. Fødder og hænder pakkes ind i plastik og derefter i dejlige frottéhandsker- og sokker.
Herefter ren afslapning, hvor du er pakket ind i lækkert tæppe og lytter til afspændingsmusik i ca. 20 minutter. Afsluttes med plejende cremer på hænder og fødder samt nærende negleolie til alle neglene.
Behandling 55-60 min.  inklusiv komme- og gåtid.

Paraffinbehandling af hænder efter forudgående peeling 220 kr.
Lækkert urtebad til hænderne efterfulgt af peeling af huden og efterfølgende nedsænkning i opvarmet flydende voks i et kar. Hænderne pakkes ind i plastik og derefter i dejlige frottéhandsker.
Herefter ren afslapning, hvor du er pakket ind i lækkert tæppe og lytter til afspændingsmusik i ca. 20 minutter. Behandlingen afsluttes med plejende creme på hænderne samt nærende negleolie til neglene.
Behandling 35-40 min. inklusiv komme- og gåtid.

Paraffinbehandling af fødder efter forudgående peeling 230 kr.
Lækkert urtebad til fødderne efterfulgt af peeling af huden og efterfølgende nedsænkning i opvarmet flydende voks i et kar. Fødderne pakkes ind i plastik og derefter i dejlige frottésokker.
Herefter ren afslapning, hvor du er pakket ind i lækkert tæppe og lytter til afspændingsmusik i ca. 20 minutter. Behandlingen afsluttes med plejende cremer på fødderne samt nærende negleolie til neglene.
Behandling 35-40 min. inklusiv komme- og gåtid.

Paraffinbehandling til gigtpatienter og gigtplagede 450 kr.
Her behandles både albueled, ankelled, fødder og hænder. Behandling starter med lækkert urtebad til ømme og gigtplagede hænder og fødder efterfulgt af peeling af huden og efterfølgende nedsænkning i opvarmet flydende voks i et kar. Fødder og hænder pakkes ind i plastik og derefter i dejlige frottéhandsker- og sokker. Albueled og ankelled pakkes også ind i plastik efterfulgt af varme håndklæder.
Herefter ren afslapning, hvor du er pakket ind i lækkert tæppe og lytter til afspændingsmusik i ca. 30 minutter. Afsluttes med plejende cremer på hænder og fødder samt nærende negleolie til alle neglene.
Behandling 70-75 min. inklusiv komme- og gåtid.

LÆS MERE OM paraffinbehandling her

Bestil en behandling.

paraffinbehandling til gigtpatienter og gigtplagede

paraffinbehandling til gigtpatienter og gigtplagede

paraffinbehandling til gigtpatienter og gigtplagede