Totum Kropsterapi

Totum Kropsterapi kan behandle og lindre både fysiske skader og lidelser såsom ledsmerter, muskelsmerter, hovedpine/migræne mm. samt psykiske lidelser som angst, stress og depression.
Totum kropsterapi tager udgangspunkt i, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Enkelt fortalt betyder det, at hvis vi ikke har det godt psykisk, kan det sætte sig som smerter eller spændinger i kroppen. Omvendt kan fysiske smerter også påvirke vores psykiske tilstand. Denne sammenhæng gør kropsterapi til en utrolig effektiv behandlingsform, som kan afhjælpe både fysiske skavanker, smerter og spændinger, samt psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression.
Alle store følelsesmæssige påvirkninger såsom sorg, stress, nervøsitet, vrede, angst og skam, kan sætte sig i kroppen enten som spændinger, smerte eller fysisk uro. Derfor er det essentielt at man i behandlingen af fx stress, tager fat om roden til problemet og ikke blot lindrer kroppens reaktioner.
Fokus ligger derfor på at finde og løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Årsagen til smerten sidder ikke nødvendigvis samme sted som selve smerten. Du vil derfor opleve også at blive behandlet andre steder, end der hvor du evt. mærker smerter.

Kropsterapi kan hjælpe kroppen til at restituere og helbrede sig selv

I behandlingen åbnes der, via aktivering af lymfesystemet, op for gennemstrømningen i kroppen. Kroppen vil herefter lettere kunne udskille ophobede affaldsstoffer, hvilket har en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

En kropsterapeutisk behandling består af flere anerkendte teknikker. Det er en effektiv dybdegående og forløsende massageform, der kombinerer behandlerens brug af akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik, frigørelse af led samt evt. terapeutisk samtale.

Når du kommer til behandling i klinikken, tager vi en kort samtale om, hvad fokus for behandlingen skal være. Herefter går behandlingen i gang på briksen, hvor du ligger i undertøj under et tæppe. Jeg tilpasser behandlingen efter den problematik, du kommer med.
En behandling kan derfor både være blid og rolig, hvor fokus er på beroligelse af dit nervesystem, hvis du har behov for det, eller mere konfronterende og dybdegående behandling, hvis det er dér behovet er.
Jeg vil under behandlingen guide dig til en dybere og roligere vejrtrækning, så du kan lære nemmere at slippe det spænd og den smerte (eller en følelse), der ligger fastlåst i kroppen.

Du vil efter endt behandling kunne opleve at være mere afslappet og have en større følelse af frihed og indre ro. Det er vigtigt, at du efter behandlingen drikker rigeligt med vand både på dagen og dagene efter, da behandlingen sætter gang i udskillelsen af affaldsstoffer. Du får det første glas tilbudt lige efter behandlingen.
På den måde vil du få mest muligt ud af behandlingen.

Kombiner din Totum Kropsterapi med Infrarød Saunatæppe

En kropterapeutisk behandling kan med fordel kombineres med behandling med infrarød saunatæppe, da varmen fra tæppet trænger dybt ind og løsner stive led og muskler. Det giver smertelindring ved blandt andet fibromyalgi, gigt og inflammation i kroppen, samt giver dig en følelse af velvære. Ydermere kan du forbrænde helt op til 600 kalorier i saunatæppet, så det kan også benyttes som et godt supplement til evt ønske om vægttab.

Pris Totum:
1 time 510 kr.
75 min. 620 kr.
90 min. 735 kr.

Pris Totum kombineret med infrarød saunatæppe:
1 time infrarød saunatæppe + 1 time Totum 685 kr.
45 min infrarød saunatæppe + 1 time Totum 650 kr.
30 min infrarød saunatæppe + 1 time Totum 605 kr.