Zoneterapi

Zoneterapi  voksne  500 kr.​

Naturvidenskabeligt er zoneterapi baseret på princippet om, at alle organer, muskler, knogler og væv er repræsenteret i fødder og hænder. Ved at behandle belastede zoner under fødderne kan kroppens funktioner påvirkes, dermed kan kroppens balance genoprettes, og symptomerne forsvinder, når affaldsstofferne frigives.

Under og på fødderne findes der et fuldstændig kort over alle kroppens organer, muskler, knogler og nervebaner. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone hænger det sammen med, at der er ubalance/sygdom i kroppen.

I zoneterapien masserer og trykker jeg på de zoner, der har relation til problemområdet og stimulerer på den måde blodcirkulationen, energistrømmen og samarbejdet mellem de involverede organer og muskler.

Zoneterapi-behandling påvirker også alle vitale organer, nerve-, lymfe-, hormonsystemet og kredsløbet. Blodcirkulationen forøges, der renses ud og affaldsstoffer udskilles. På den måde bliver der løsnet op for ubalancer og spændinger, og kroppen går i gang med at regulere og helbrede sig selv, når den påvirkes positivt indefra til at genskabe balancen.

Zoneterapi kan hjælpe dig der lider af Astma/Bronkitis, migræne og hovedpiner, søvnproblemer, menstruationsproblemer, generelle hormonelle forstyrrelser, allergi, barnløshed, graviditetsgener, fordøjelsesproblemer, muskel, led –og ryg problemer samt Stress og stress relaterede lidelser. Endvidere er zoneterapi fantastisk til at styrke og booste dit immunforsvar.

Behandlingerne foregår liggende på en blød briks og med varme tæpper på og omkring dig. Det ses af og til at man falder i søvn i forbindelse med behandlingen.

Efter en behandling kan du føle dig træt og afslappet, måske trænger du til mere hvile. Andre mærker en øget energi og velvære og bedre fysik. Ofte vil du mærke trang til hyppig vandladning og en ændring i din urins lugt og farve – det er helt almindeligt i forbindelse med den udrensning zoneterapien giver til din krop.

Behandlingen varer ca. 60 min. – men kan variere lidt længere efter behov

Zoneterapi Babyer & Børn
0-2 årige 250 kr. og 3-12 årige 300 kr.​

Zoneterapi til babyer og børn er en nænsom, men effektiv behandlingsform, hvor jeg med mine hænder blidt trykker barnet under og på fødderne. De fleste børn kan godt lide at få zoneterapi og slapper helt af. Dog kan der være lidt ømme punkter under fødderne, men jeg tilretter min zoneterapi, så det bliver en god oplevelse for både barnet og forældre.

Spædbørn reagerer typisk positivt på behandlingen efter få gange.

Vi starter med snak om barnet og forældrenes situation. Der er god tid afsat for både for at skabe tryghed og ro for dit barn, og tid til evt. at skifte en ble.
I må gerne lade baby ligge på eget tæppe eller dyne, da det ofte giver tryghed ved en velkendt duft.

Når du kommer med et større barn opbygges tilliden ofte via lidt leg, bøger og lignende. Det har vi i klinikken, men du må gerne selv medbringe lidt legetøj, en bamse eller andet, som barnet kender og er vant til.
Det er umuligt at generalisere hvordan et behandlingsforløb kan være –  disse er helt individuelle, men som regel skal der flere behandlinger til for at opnå fuld effekt. Mange babyer og børn oplever dog allerede bedring efter de første gange.

​Zoneterapi vil være godt for dit barn, hvis barnet lider af mavekneb og forstoppelse, kolik, luft i maven, uro, skrigeture, utilpashed generelt, øreproblemer, ufrivillig vandladning, spændinger i nakken og hovedpine.
Zoneterapi til børn er også kendt for at have gavnlig virkning på at opnå bedre søvn, få boostet immunforsvaret  samt på at opnå indre ro og veltilpashed.

Selve behandlingen varer ca. 30-45 min. – alt afhængig af barnet og dets alder

Tilskud til Zoneterapibehandling – både til Voksne og Børn:

Sygeforsikringen ”Danmark” giver tilskud til zoneterapi-behandlinger når man er Registreret Alternativ Behandler (RAB). Klinikkens zoneterapeut, Gerda Jensen, opfylder disse betingelser og sørger for indberetning.

Balance & Ro – kombinationsbehandlinger

75 min 595 kr.

90 min 685 kr.

Kombinerede behandlinger til det fortravlede eller stressfyldte menneske

Stress er tegn på at kroppen har været overbelastet fysisk og psykisk i gennem længere tid. Kilden til stress kan have mange årsager og opleves som: Træthed, indre uro, søvnløshed, tankemylder, hjertebanken, forhøjet blodtryk, nedsat immunforsvar, hukommelses- og koncentrationsbesvær, hovedpine, ængstelse, nedtrykthed.

Kroppen kræver ro, hvile og afslapning for at kunne bygge sig selv op igen. Den skal normaliseres og bringes i balance. Dette er vigtigt for psyken og den fysiske sundhed. Når kroppen er i ro, bliver der overskud til aktiviteter, at kunne arbejde og til at kunne fokusere på årsagen til stressen.

Behandlingerne indeholder flere elementer fra:
• Zoneterapi
Terapeutisk og afspændende kropsmassage
Kranio-Sakral Terapi

Kombinationen af de behandlinger jeg anvender sammensættes individuelt efter dine behov og det du fortæller mig. Jeg er også uddannet indenfor tankefeltterapi og lydterapi, og såfremt du fortæller mig at du også ønsker behandlingen skal hjælpe dig i forbindelse mede stress, traumer, forbier, angst, eksamensangst, afhængighed, koncentrationsbesvær eller andre svære ting, så kan jeg også bruge disse værktøjer under behandlingen, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Balance & Ro behandlingen starter med en kort snak om dine ønsker. Hvilket behov har du, hvor er din krop lige nu udfordret, trænger du blot til at trække stikket ud og holde en pause i din hverdag?

Ofte er det derefter zoneterapi, som vi begynder med, og det er med fokus på udrensning samt på påvirkning af dit hormon- og nervesystem samt immunforsvar.
Derefter bliver kombinationen af massage og kranie-sakral terapi den behandling, der skal give dig en følelse af at opnå fuldstændig indre ro og en oplevelse af at synke i eet med briksen

Den massage og kranie-sakral terapi jeg giver dig, vil tage afsæt i det, jeg mærker med mine hænder og det du har fortalt mig. Formålet er at løsne dine muskler fra anspændthed til afslapning og at opløse musklernes infiltrationer. Jeg masserer dig på din overkrop, ryg, nakke, skuldre og arme og efter behov på dine ben. Mine hænder kommer også omkring dit ansigt, kranie og hovedbund og jeg afslutter behandlingen med en samlet grounding af din krop.

Du vil blive tilbudt vand at drikke under hele behandlingen. Udrensning ses nemlig ofte at medføre en øget tørst.

Bestil tid til behandling i dag

I selve behandlingen ligger du godt tilrette på briksen med et tæppe.
Zoneterapi er en diagnose- og behandlingsform, der har været praktiseret i over 4000 år. På fødderne findes et fuldstændigt kort over hele kroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone.