Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral terapi er en meget blid behandlingsform, som bygger på, at man med hænder og fingre ”lytter” til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen. Terapeuten bruger blide berøringer og tryk, som gør at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger. Derfor kan Kranio-Sakral terapi betegnes som at arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer.

Kranio-Sakral terapi arbejder med muskler, knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinalvæske (hjernevæske), bindevæv og organer og har dermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet, og påvirker dermed hele kroppen. En behandling hos Løvel Helse og Fodklinik udføres ved, at du ligger afslappet på en behandlerbriks i klinikken, mens behandleren med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, især omkring hoved, rygsøjle og bækken. Du vil ofte opleve en dyb afspænding under behandlingen og dermed nærmest en meditativ tilstand.

Enkelte gange er én Kranio-Sakral terapeutisk behandling nok for at udligne spændinger og ubalancer, men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger. Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlinger.

Der er ikke bivirkninger ved at modtage Kranio-Sakral terapi, men du kan opleve en efterfølgende udrensning af din krop med forbigående smerter og træthed. Hvis du mærker dette, er det oftest de første par døgn efter behandlingen og det er kun tegn på at kroppen arbejder videre efter behandlingen.

Kranio-Sakral terapi gives også med fordel til børn og babyer. Babyer kan blive skæve i kroppen under fødslen. Skader kan opstå under hårdt pres, træk eller vrid af kroppen. Nerver kan komme i klemme. Rygsøjle og kranieknogler kan blive forskubbet og danne uhensigtsmæssige tryk på hjernen. Den slags problemer kan følge barnet hele livet og kan komme til udtryk ved blandt andet kolik, motoriske problemer, øreproblemer, hovedpine, bananform, asymmetrisk hovedform og meget mere. Alt dette kan Kranio-Sakral terapien afhjælpe.

Erfaringer har vist, at Kranio-Sakral terapi har en positiv effekt på lidelser som eksempelvis:

 • Hovedpine og migræne
 • Stress, koncentrationsbesvær og indlæringsproblemer
 • Muskelspændinger
 • Hjernerystelse og piskesmæld, samt tinnitus
 • Fibromyalgi og gigt
 • Gigt
 • Kæbeproblemer og bækkenløsning
 • Nakke-, ryg- og bækkensmerter
 • Angst og søvnbesvær, samt svimmelhed
 • Hormonelle ubalancer


Behandlingstid 1 time inkl. komme- og gåtid

Priser:
Kranio-Sakral terapi for voksne 1 time – 450 kr.
Kranio-Sakral terapi 15-18-årige i 1 time – 450 kr.

Kranio-Sakral Terapi til baby

Hos Løvel Helse & Fodklinik anbefaler vi, at alle nyfødte får lavet et tjek, uanset hvordan fødslen er forløbet.

Fødslen er en voldsom proces, og selvom det at blive født er helt naturligt, kan der nemt opstå skævheder i kroppen. Nerver kan komme i klemme, rygsøjle og kranieknogler kan blive forskubbet og danne uhensigtsmæssige tryk på hjernen.

Selv en normal fødsel kan efterlade traumer hos barnet, og her kan kranio-sakral terapi gøre en stor forskel ved at gå ind og afbalancere centralnervesystemet og give ro til den lille krop.

Hvis barnet har fået gener efter fødslen, og dette ikke opdages, kan der opstå mange forskellige gener og udfordringer, som barnet kunne have undgået.

Problemerne kan følge barnet hele livet og kan komme til udtryk ved f.eks:

 • Kolik
 • Fladt baghoved/asymmetrisk hovedform
 • Indlæringsproblemer
 • Motoriske problemer
 • Øreproblemer
 • Skæv krop/bananform
 • Favoritside
 • Hovedpine
 • Stress symptomer
 • ADHD, ADD, Autisme

Behandling med kranio-sakral terapi  er meget blid og behagelig at modtage og giver en dyb form for afspænding.

Lad dit barn få den bedste start på livet!

Priser:

Kranio-Sakral terapi 3-14-årige i 50-60 min. 400 kr.
Kranio-Sakral terapi 0-2-årige i 45-55 min. 300 kr.

Balance & Ro – kombinationsbehandlinger

Kombinerede behandlinger til det fortravlede eller stressfyldte menneske

Stress er tegn på at kroppen har været overbelastet fysisk og psykisk i gennem længere tid. Kilden til stress kan have mange årsager og opleves som: Træthed, indre uro, søvnløshed, tankemylder, hjertebanken, forhøjet blodtryk, nedsat immunforsvar, hukommelses- og koncentrationsbesvær, hovedpine, ængstelse, nedtrykthed.

Kroppen kræver ro, hvile og afslapning for at kunne bygge sig selv op igen. Den skal normaliseres og bringes i balance. Dette er vigtigt for psyken og den fysiske sundhed. Når kroppen er i ro, bliver der overskud til aktiviteter, at kunne arbejde og til at kunne fokusere på årsagen til stressen.

Behandlingen kan indeholde flere elementer fra:

 • Kranio-Sakral Terapi
 • Meditationsøvelser
 • Bindevævsmassage, triggerpunktsbehandling & elementer fra reiki healing

Kombinationen af de behandlinger jeg anvender sammensættes individuelt efter dine behov og det du fortæller mig. Jeg er også uddannet indenfor energi flow healing og reiki healing, og såfremt du fortæller mig, at du ønsker behandlingen skal hjælpe dig i forbindelse mede stress, traumer, forbier, angst, eksamensangst,  koncentrationsbesvær eller andre svære ting, så kan jeg også bruge disse værktøjer under behandlingen, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Balance & Ro behandlingen starter med en kort snak om dine ønsker. Hvilket behov har du, hvor er din krop lige nu udfordret, trænger du blot til at trække stikket ud og holde en pause i din hverdag?

Derefter bliver kombinationen af ovenstående tilgange vejen til at afspænde dig og din krop. Det er meningen, du skal opnå en følelse af fuldstændig indre ro og en oplevelse af at synke i eet med briksen.

Den behandling og kranie-sakral terapi jeg giver dig, vil tage afsæt i det, jeg mærker med mine hænder og dét du har fortalt mig. Formålet er at løsne din kropslige anspændthed og opnå en tilstand af  afslappethed og løsnet muskulatur og krop.

Jeg støtter dig i kropslig og sanselig meditation. Mine hænder kommer også omkring dit ansigt, kranie og hovedbund og jeg afslutter behandlingen med en samlet grounding af hele dig.

Du vil blive tilbudt vand at drikke under hele behandlingen. Udrensning ses nemlig ofte at medføre en øget tørst.Pris:
60 min. 450 kr..

Bestil tid til behandling i dag

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform, som bygger på, at man med hænder og fingre ”lytter” til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen.
Kranio-Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform, som bygger på, at man med hænder og fingre ”lytter” til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen.