Kirsten Jakobsen

Body SDS Kropsterapeut-elev

Jeg er under uddannelse til Body SDS kropsterapeut og afslutter uddannelsen oktober 2022.

Når du kommer til en behandling hos mig, vil der blive skabt rum til det hele menneske og der vil være fokus på hele kroppen. Jeg arbejder med hele kroppen ud fra sammenhænge mellem led, muskler, organer og psykiske påvirkninger. Ved hjælp af forskellige teknikker skabes der balance i kroppen, så der bliver skabt kontakt mellem det fysiske, psykiske og mentale. Jeg arbejder med årsagen til en given problematik i stedet for blot at symptombehandle.

I en behandling åbnes der op for gennemstrømningen i kroppen og der løsnes op på spændinger og blokeringer i kroppen. Teknikken er en kombination af massage af muskler, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body SDS akupressurtryk og zonetryk.
De metoder, der benyttes i Body SDS, bygger på en lang række gennemprøvede teorier og håndgreb, som med succes har ændret livet for mange.

En af de vigtigste ting ved Body SDS er indføling. Indføling defineres som “evnen til at mærke klientens behov, muligheder og ressourcer.”
Under uddannelsen opbygges indfølingen til at mærke, hvordan den enkelte klient skal behandles og derved yde det enkelte menneske den bedste service.

Efter en behandling kan du føle dig lettet og afslappet i kroppen. Du kan føle, at din krop kan bevæge sig mere frit og du kan have en følelse af ro i kroppen.

Bag systemet ligger først og fremmest et dybdegående kendskab til kroppens anatomi og fysiologi. Ved at løsne spændinger, rette skævheder og stimulere organsystemet kan man booste kroppens kredsløb og starte en udrensende og styrkende regulering fra kroppen selv.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.
Jeg ser frem til at hjælpe dig her i klinikken.

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@hoejslevhelse.dk