Simone Villumsen

Certificeret sexolog og parterapeut 

Jeg er uddannet parterapeut og sexolog. Jeg driver min virksomhed under navnet LivetsOmveje.
Min terapeutiske rejse startede fordi jeg fik en arbejdsskade i mit daværende erhverv som landmand. Herved fik jeg muligheden for at fordybe mig i et nyt og spændende felt. Jeg kender derfor selv til, at vores liv tager en omvej i forhold til, hvor vi troede, vi var på vej hen.

Som terapeut forstår jeg vigtigheden af at blive mødt, anerkendt og rummet som klient. Og det er min vigtigste mission i mit terapeutiske virke at arbejde ud fra anerkendelse og rummelighed. Under min uddannelse har jeg selv været i terapi – netop for at få en forståelse af, hvad du, som klient hos mig kan opleve på den anden side af bordet, men ikke mindst for at arbejde med mig selv.

Min tese er, at vi aldrig bliver færdige med at udvikle, udfordre og arbejde med os selv.
Hvad enten det sker bevidst eller ubevidst. Den måde, som jeg arbejder på, indebærer samtaleterapi og hjemmeøvelser, som er tilpasset dig som menneske og de udfordringer, som du præsenterer for mig.
Terapi er ikke et quick-fix, men et frirum til at arbejde med dig selv, og med mig som lygteholder ved siden af til at guide, støtte og være i det, som føles svært.

Jeg arbejder indenfor mange grene af sexologien og parterapiens verden med bl.a. lyst-problematikker, kommunikation og konflikter, seksuelle dysfunktioner (f.eks. rejsnings-problemer, tørhed mv.
Jeg tilbyder også ”ParSyn” (Copyright Yazmin Fox, sexologiskolen.dk), hvor jeres parforhold bliver taget igennem forskellige emner, som er fastlagt på forhånd. ”ParSyn” skal ses på samme måde, som dét at vi tager vores bil til syn for at tjekke, at alt stadigvæk er, som det skal være og om bilen stadigvæk opfylder kravene således, at den må køre på vejen. Det er en måde at komme tættere på hinanden, på jer selv og på jeres parforhold, og hvor jeg som terapeut guider, støtter og giver feedback med hjem.

”ParSyn” er ikke terapi, men et tilbud til at styrke parforholdet, hvor vi ikke går ind i problematikker eller udfordringer.

Hvis ikke din problematik eller udfordring er listet her, så er du velkommen til at sende mig en mail eller ringe kort for at få klargjort om jeg vil kunne tilbyde dig hjælp. Eller er du blevet nysgerrig på konceptet ”ParSyn”, så tøv ikke med at tage kontakt.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken

Mail: simone@livetsomveje.dk eller Booking@hoejslevhelse.dk

Telefon: 5355 7476 eller 3046 8830

CVR: 38486926

Medlem af